Specialklasselærer søges til Holmegaardskolen afdeling Fensmark.

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I forbindelse med planlægning af skoleåret 2023-2024 har vi fået mulighed for at ansætte en ny kollega i vores ældste specialklasser

Vi har helt grundlæggende en dejlig skole, med skønne elever og engagerede medarbejdere. Skolen består af to afdelinger, en i Fensmark og en i Toksværd. På begge afdelinger har vi specialklasser med forskellige fokusområder. 

Skolen bygger på de tre værdier: Faglighed, glæde og traditioner og igennem skoleåret skabes muligheder for at eleverne kan have både læringsfællesskaber og socialt samvær på tværs af klasserne.

I vores specialklasser tager vi afsæt i den enkelte elevs udgangspunkt og arbejder med elevens udviklingspotentialer. Det betyder, at vi kontinuerligt har øje for, at vores børn er i udviklende læringsfællesskaber. Vi arbejder i hverdagen med at skabe genkendelige strukturer for eleverne, har tæt samarbejde med forældrene og et tillidsfuldt kollegialt samarbejde. 

Der arbejdes blandt andet med elevernes behov for at udvikle sociale og personlige kompetencer, og med at opbygge trygge og forudsigelige relationer.

I vores ældste specialklasser søger vi:

  • 1 lærer som har et af fagene fysik/kemi eller biologi, måske matematik eller dansk, og måske endda også har evner inden for værkstedsfaget H/D. 

Stillingen er placeret i både vores X- og HB-klasse, hvor der går elever på 7.-9. klassetrin.

HB-klassen er et skole- og behandlingstilbud og henvender sig primært til normaltbegavede børn med svære sociale, personlige og følelsesmæssige vanskeligheder.

 

 

X-klassen er målrettet elever, som har et beskrevet behov for et mindre læringsmiljø.  Dette kan typisk være elever med kognitive og/eller emotionelle udfordringer samt sensitivitet af forskellig grad og karakter. 

Alle medarbejdere i specialklasserne modtager supervision af psykolog, en - to gange om måneden. I vores behandlingsklasser har vi derudover behandlingskonferencer. Alle medarbejdere har løbende samarbejde med PPR, sagsbehandlere, familienetværket, sundhedsplejen, uddannelsesvejleder, ergoterapeut mv. efter behov.

Så er du vild med at skabe gode muligheder for, at vores unge mennesker kan udvikle sig, og har du ambitioner for både at arbejde med faglig udvikling og elevernes trivsel i et omsorgsfuldt miljø, samt blik for både det enkelte menneske og fællesskabet, så kan vi tilbyde en skøn arbejdsplads og kollegaer i topkvalitet.

 Vi forventer, at du

  • Er læreruddannet og har linjefag eller undervisningskompetencer der matcher ovenstående stilling.
  • Er en dygtig til at kommunikere og være i dialog med dine omgivelser både elever, forældre, kollegaer og andre samarbejdspartnere.
  • Har mod og et positivt livssyn 
  • Har lyst til at byde ind i det kollegiale fællesskab og være med til at give vores dejlige elever lyst og mod til at bevæge sig ud i livet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og DLF.

Tiltrædelse august 2023

Arbejdstid: fuld tid.

Ansøgningsfrist d. 15. juni med ansættelsessamtaler d. 20. juni

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for udskolingen Lone Christoffersen på 2545 1083 alternativt kan du kontakte skoleleder Stine Andersen på telefon 4023 0931, hvis du ønsker at søge en stilling hos os.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Næstved Kommune, Villavej 2, Fensmark, 4684 Holmegaard

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://naestved.career.emply.com/ad/specialklasselaerer-soges-til-holmegaardskolen-afdeling-fensmark/v6k471/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845029

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet