Social og Sundhedshjælper i aftenvagt. Hjemmeplejen Nord i Haslev

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Social og Sundhedshjælper i aftenvagt, Hjemmeplejen distrikt NORD i Haslev.

Trives du med aftenarbejde, medindflydelse, faglighed og humor? Vi søger nemlig snarest muligt, pr.1. Februar 2024, eller snares derefter: en udekørende SSH til aftenvagt. Her er mulighed for at arbejde i et 5/2 rul (Mandag/Tirsdag, weekend i ulige), eller i ordning med nogle dagvagter og nogle aftenvagter blandet? Vi er til at tale med, så hør evt. ind til mulighederne telefonisk, inden du søger.  

Om dig:

Vi søger dig, der har lyst til at levere omsorg og rehabiliterende støtte i aftenvagt. Du er uddannet social- og sundhedshjælper, og det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel for vores ældre borgere! Vi har en mission om, at vi vil levere den bedst mulige hjemmepleje, til vores ældre medborgere og bidrage til, at de har et trygt og værdigt hverdagsliv. Det betyder, at vi har fokus på, at der ikke er for mange forskellige medarbejdere ude hos borgerne. Det er derfor vigtigt, at du er mødestabil og fleksibel. For at lykkes med missionen kræver det også et team, der besidder en høj faglighed og en stærk teamkultur. Vi ønsker os derfor en kollega, der besidder en faglig stolthed, er empatisk og som er stærk i at indgå i relationer både med kolleger, samarbejdspartnere, borgere og pårørende. For at sikre indsatsen hos borgerne, består arbejdet også af dokumentation. Derfor er det nødvendigt, at du har mod på denne del af jobbet også. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du kan skabe positive relationer, kan have overblik, kan lide at have travlt indimellem og at du bidrager til en god hverdag, med stemning og respektfuld kommunikation.

Vores hjemmepleje er lige nu på en udviklingsrejse, hvor vi indfører selvplanlæggende principper for teamet. Første skridt er, at ruteplanlægningen skal foregå ude i teamet. Du vil derfor skulle samarbejde med dine kollegaer i teamet om at planlægge dagens ruter, når du møder ind til din vagt. Vi håber derfor også, at du har gå-på-mod og kan bevare overblik. Det gør ikke noget, at du ikke er 100-meter-mester i det hele, men det er vigtigt, at du er villig til at udvikle dig på de områder, hvor du ikke er så stærk.

Vi tilbyder:

  • 28 t/uge, eller mere, med weekendvagt hver 2. weekend – Fremmøde i Haslev
  • Der vil være on-boardings-samtaler med din leder, så introduktionen justeres og tilpasses efter dine behov og kompetencer.
  • Introduktion til vores dokumentationssystem CURA

Derudover er vi en arbejdsplads, hvor samarbejde, trivsel og et godt arbejdsmiljø vægtes højt.

Om os:

Vi ved at, faglig kvalitet ikke opstår af sig selv, men udvikles gennem samarbejde, oplæring og god ledelse. Derfor består distriktet af en god kombination af SSH, SSA, planlæggere, en faglig koordinator og en leder.

Vi tror på, at når medarbejdere får større medindflydelse og medansvar, giver det bedre kvalitet hos borgeren, og større trivsel i arbejdsfællesskabet. Vi ønsker at lave selv-organiserende teams, der understøttes af tillidsbaseret ledelse. Så kom og sæt din faglighed i spil hos os!

Send din ansøgning allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Kontakt evt. Leder Malene Haagensen, 21356713, for at høre nærmere. Eller faglig koordinator på 21154143.

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=62e2d219)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Faxe Kommune, Frederiksgade, 4690 Haslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949077

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet