Landbrugsmedarbejder med socialpædagogisk tilgang

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Landbrugsmedarbejder med socialpædagogisk tilgang søges 37 timer ugentlig med ansættelse snarest mulig. Er du interesseret i deltid er det også en mulighed.

Da vores udendørsmedarbejder gennem mange år desværre går på pension, søger vi en landbrugsmedarbejder, der har forstand på dyrehold (skotsk højlandskvæg, evt. heste eller får mv.). Det er en kombinationsstilling, hvor du har beboerne med i de praktiske gøremål, er med i den daglige pleje, sørger for udendørsarealerne mv.

Har du flair for, og ønsker du kombinationen af at passe grønne områder, husdyrhold og indgå i et pædagogisk arbejde med beboere med autisme i middelsvær grad -  i samarbede med det øvrige personale - så er du måske vores nye udendørsmedarbejder.

Det Private Bosted Skovbrynet, er et hjem for 8 beboere i alderen 22 - 53 år, alle med autisme spektrum forstyrrelser (ASF). Skovbrynet er et renoveret husmandssted der ligger i et naturskønt område smukt beliggende op til skoven ca. 12 km. uden for Næstved. Ud over de 8 beboere og 18 kolleger har vi 13 tønder land med bland andet skotske højlandskvæg, drivhus, hønsehus, aktivitetsrum, vildmarksbad, aktivitetsbane til løb, trampoliner m.m.

Vi bor midt i naturen og bruger den aktivt, dvs. at det meste af dagen foregår udendørs. Beboerne dyrker daglig motion som løb, cykling, trampolin, svømning og lange gåture sammen med personalet. Beskæftigelsestilbud findes internt på Skovbrynet. Er du vores nye udendørsmedarbejder vil du få en central placering i dette arbejde. 

Vi er en røgfri arbejdsplads, og det et krav at du har kørekort, gerne stort og til trailer mv. Du skal være vant til at køre traktor og kunne betjene maskiner af forskellig art. Vi ønsker en medarbejder med landbrugsuddannelse/gartner, og du skal desuden deltage i det socialpædagogiske og plejemæssige arbejde med beboerne samt vores undervisningsforløb.

Vigtigt er ordentlighed, ansvarlighed, pålidelighed samt et tydeligt kropssprog. Du skal være indstillet på at følge stedets linje - alt sammen for at skabe den tryghed, som beboerne er helt afhængige af.

Du kan læse mere om Skovbrynets arbejde på vores hjemmeside:

www.skovbrynet-holmegaard.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning som skal omfatte et CV samt 1-3 relevante referencer med navn, tlf.nr. og funktion som vi kan kontakte.

Grundet beboernes behov for ro modtager vi ikke besøg på stedet, men du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 5556 2930 (kl. 8-16). Ansøgning sendes til: ansoegning@skovbrynet-holmegaard.dk

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Det Private Bosted Skovbrynet, Sørup Skovvej, 4684 Holmegaard

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: ansoegning@skovbrynet-holmegaard.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846161

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet