Barselsvikar til Banebrydernes mentorteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Banebryderne søger barselsvikar til vores mentorteam

Ikke alle mennesker har de samme forudsætninger for at håndtere livet – nogle behøver hjælp i kortere eller længere perioder. Det kan f.eks. være på grund af handicap, eller på grund af sociale eller psykiske problematikker. F.eks. senhjerneskade, udviklingshæmmet eller misbrug. Vi, i Banebryderne, tager udgangspunkt i den enkelte borgers livssituation.


Mentorfunktionen arbejder i spændingsfeltet mellem den enkelte borger og omgivelserne, hvad enten det er de nære familiære og sociale forhold, arbejdsmarkedet eller det rent personlige. Som mentor skal man således kunne afdække og understøtte muligheder, sammen med den enkelte borger, og ikke for den enkelte borger – der er en verden til forskel. Arbejdet handler i høj grad om at kunne arbejde diplomatisk, mellem forskellige aktører og med konstant fokus på, at den enkelte borger er involveret og styrende for sin egen situation.


Det er til tider vanskeligt at være i livet, hvis det synes at falde fra hinanden uanset hvad man gør. Men netop på de tidspunkter er det helt afgørende, at der er personer, som med mental ro og robust faglighed, står distancen og hjælper med at finde fodfæste igen. Man skal samtidig kunne se værdien af "de små skridt". Nogle vil synes, at det er et hårdt arbejde – vi andre synes, det er fantastisk.


Det sætter høje krav til faglighed, refleksion og kendskab til sig selv. Vi lægger således også særlig vægt på, at man har en relevant uddannelse, f.eks. pædagog, socialrådgiver, social- og sundhedsassistent. 


Vi har gruppebaserede tilbud i løsningen af opgaverne efter § 85. Der er samarbejde mellem mentorindsatsen efter § 85, værestederne og Krydsfeltet, som er en ny tidligt forebyggende indsats for udsatte voksne – tilsammen udgør vi Banebryderne. 


Fællesskabet er et væsentligt omdrejningspunkt i udførelsen af arbejdet, og i udviklingen af Banebryderne. Det er gennem fællesskaber at mennesker opnår følelsen af at have værdi som individ, og det er i fællesskaber at ligeværdighed skabes. 


Kan du arbejde alene, i fællesskab med andre? Så er det dig vi søger. 


Kan du:

  • Strukturere din arbejdsdag selv
  • Navigere i en til tider uforudsigelig og stresset arbejdsdag
  • Være omstillings parat
  • Være fleksibel i forhold til skæve arbejdstider 
  • Arbejde med hele målgruppen 


Har du:

  • Relevant erfaring eller er du nyuddannet
  • Gyldigt kørekort og er villig til at bruge egen bil

 

Det er Socialcentret, som træffer afgørelser om bevilling af socialpædagogisk støtte og fastlægger de overordnede mål for støtten. Selve arbejdet tager udgangspunkt i bevillingen og den individuelle relation, (med fællesskabet for øje - det handler om at kunne være aktivt deltagende i samfundet).


Banebryderne hører under Center for Social, Sundhed og Pleje i Faxe Kommune. Banebryderne består af en flok på 33, som er fordelt på 4 fagområder: Mentorindsats (§ 85), Krydsfeltet (§ 82), værestederne (§ 104), Mellemperronen (§ 90), samt administration og ledelse. Banebryderne er fysisk fordelt på 3 matrikler. Mentorer, Krydsfeltet og Mellemperronen har primært udgangspunkt fra Slagterivej 17 i Haslev, mens værestederne er placeret på Frederiksgade 6 i Haslev og Præstøvej 76F i Faxe.


Få mere information om Banebryderne på www.Banebryderne.dk
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1a93ee17)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Faxe Kommune, Frederiksgade, 4690 Haslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=1a93ee17&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842873

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet