2 indskolingslærere Vibeengskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vibeengskolen i Haslev søger 2 indskolingslærere med tiltrædelse gerne 1. januar eller hurtigst muligt herefter

Er du vores nye kollega, som kan undervise i matematik og/eller dansk i indskolinger? Har du et af fagene som uddannelsesfag eller tilsvarende kompetencer, og måske suppleret med idræt og engelsk? Synes du, at høj trivsel og faglighed er noget af det vigtigste i undervisningen og brænder du for at skabe et godt fællesskab og læringsmiljø for alle elever? Så er det lige dig vi leder efter!

Vibeengskolen er en nyere skole beliggende i et naturskønt område, der lægger op til alternativ undervisning. Vi har gode faglokaler, egen hal og klasselokaler, der er gennemtænkt i forhold til pædagogiske muligheder i undervisningen. Skolen har Grønt flag for 11. år i træk. Vi er ca. 480 elever og 50 medarbejdere, fordelt på 0.-6. årgang. Skolen har tilknyttet modtageklasse, 2 gruppeordninger og SFO. Når eleverne skal i 7. klasse overflytter de til den fælles udskoling på Nordskovskolen.

Vibeengskolen er en del af Vestskolen, der er en distriktsskole beliggende i Faxe Kommune. Vestskolen består af tre matrikler – Terslev Skole, som en del af Landsbyordningen, Vibeengskolen og Nordskovskolen. Vestskolen har cirka 1200 elever og 135 medarbejdere. Vi prioriterer samarbejdet på tværs af matriklerne højt, blandt andet gennem fælles personalemøder, pædagogisk udvikling, fagnetværk, og sociale arrangementer.

Vores medarbejdere, skolebestyrelsen og ledelsen samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes faglige, personlige og sociale udvikling. Vi er ambitiøse på børnenes vegne, og er en skole, der lægger vægt på stærke fællesskaber, samt anerkender betydningen af, at læring foregår i relationer. Vi har ikke dine og mine børn, men vores børn. Det betyder, at den anerkendende tilgang til elever, kollegaer og forældre danner udgangspunkt for skolens pædagogiske profil.

Vi byder dig velkommen til en arbejdsplads med:

  • Værdierne: mangfoldighed, fællesskab, omsorg, respekt og Ansvar.
  • Erfarne og tilgængelige ledere
  • Ingen tilstedeværelsespligt i forhold til egen forberedelse
  • Høj grad af medinddragelse
  • Mentorordning og reduceret skema til alle nyansatte
  • Fokus på samarbejde og trivsel
  • Stor opbakning fra engagerede forældrene.

Vores hverdag bærer præg af godt humør og stort engagement. Vi interesserer os for hinandens velbefindende, er hjælpsomme og støttende i dagligdagen.

Du er som vores nye kollega, uddannet lærer, og har en eller flere af overstående faglige kompetencer. Du er struktureret, tydelig i undervisningen, og mestrer klasserumsledelse. Er visionær, idérig, og kan handle relations kompetent. Vidende om, og har mod på, at arbejde inkluderende i henhold til handleplaner og pædagogisk dokumentation. Vi sætter pris på personlige kompetencer som engagement, mødestabilitet og ansvarlighed.

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere så send en SMS til afdelingsleder Katja Schou Rasmussen på tlf.: 30 51 60 33 eller Christina Juul Larsen 20 23 92 80. Så kontakter de dig.

Få mere generel information om Vestskolen ved at kontakte skoleleder Susanne Meyer Christensen på tlf. nr. 21 78 23 51.

Vi ser frem til at byde dig velkommen, så send os en ansøgning via "send ansøgning" nedenfor senest d. 13. december 2023 – ansættelsessamtaler afholdes løbene.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0eafbfb7)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Faxe Kommune, Vibeeng Allé, 4690 Haslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948325

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet