Carlsberg er kendt for deres øl, men deres forskningslaboratorium har også haft en betydelig indflydelse på den videnskabelige verden. Foredraget på Haslev Bibliotek vil give deltagerne indsigt i de teknologiske og videnskabelige fremskridt, som Carlsberg har bidraget med gennem årene.
Fra gær til klimatolerante planterForedraget vil blive præsenteret af Birgitte Skadhauge, lederen af Carlsberg Laboratorium, og brygmesteren Erik Lund. De vil dykke ned i emner som forædling af byg og humle, maltning og udvikling af alkoholfri gærtyper. Deltagerne vil også få en introduktion til den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer og høre om fundet af 2 mio. år gammelt DNA fra planter i Nordgrønland.
Smag på videnskabenUnder foredraget vil der være mulighed for at smage på fem udvalgte øltyper, der serveres som en del af præsentationen. Disse smagsprøver vil give en praktisk forståelse af de forskellige ingredienser og processer, der diskuteres i foredraget.
Praktisk informationDato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Haslev Bibliotek & Borgerservice, Jernbanegade 62, 4690 Haslev
Entré: 30 kr
For mere information og pladsreservation, besøg foredragets hjemmeside.
Foredraget streames live fra Aarhus Universitet som en del af serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab i samarbejde med Carlsbergfondet.
Følg nyhedsbrev og sociale medier for bonusmateriale og kommende foredrag her.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her