Ulovlige stoffer og piller og røg i køkkenet.

Profilbillede
dato

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Tre havde ulovlige stoffer

Politiet var torsdag eftermiddag forbi skaterbanen bag Farimagsvej i Næstved, hvor der var nogle personer til stede. Tre blev standset og visiteret, og her viste det sig, at en 21-årig mand uden fast bopæl havde fem små poser med i alt 3,6 gram kokain, en foldekniv og et kontant beløb på sig. Den 21-årige blev anholdt klokken 14.56 og sigtet for salg af ulovlige stoffer. Han blev afhørt på politistationen og løsladt igen klokken 16.00. En 17-årig fyr fra lokalområdet havde 0,2 gram hash på sig og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

MARIBO: Politiet til stede på Bangshavevej

Politiet har siden torsdag eftermiddag været til stede i et skovområde ved Bangshavevej, hvor en mistænkelig hændelse bliver efterforsket. Området har været gennemsøgt af politihunde i løbet af natten, og undersøgelserne fortsætter fredag, hvor politiet også vil være til stede, og der vil blandt andet være aktivitet med droner i luften. Politiet har ikke yderligere oplysninger i øjeblikket, men hvis borgerne er utrygge eller har oplysninger, kan de henvende sig enten til de tilstedeværende politifolk eller til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

 

RØDBYHAVN: Rejsende med ulovlige piller

Toldstyrelsen standsede torsdag klokken 16.45 en udenlandsk bil, der kom i land fra færgen i Rødbyhavn. Der blev ved kontrollen af bilen fundet i alt 72 ketogantabletter, som er receptpligtige i Danmark, og derfor blev politiet tilkaldt. Da en 31-årig udenlandsk mand, som var med i bilen, ikke havde nogen recept på lægemidlet, blev pillerne konfiskeret, og den 31-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Efter at have betalt en bøde på 6.000 kroner, kunne den 31-årige fortsætte turen.

 

GULDBORG: Røg i køkkenet

Politi og brandvæsen rykkede natten til fredag ud til en ejendom uden for Guldborg, hvor der var kraftig røgudvikling, og derfor var en brandalarm i gang. Politiet måtte smadre en rude for at komme ind i huset, og her fandt politibetjentene beboeren, en 68-årig mand, som var ukontaktbar. På det tændte komfur var der en gryde og flere køkkenredskaber og madvarer, som udsendte en kraftig røg. Manden kom til sig selv og blev tilset af de tilkaldte ambulancefolk, og brandvæsenet sørgede for kraftig ventilering af stedet. Den 68-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven og står nu til en bøde på 1.500 kroner.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Fjenneslev Fjenneslevmaglevej Tirsdag midnat – torsdag klokken 15.00 Playstation, kontanter og smykker
Haslev Ørnevej Onsdag klokken 13.00 – torsdag klokken 10.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Assensvej Torsdag klokken 3.55-4.12 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sorø Heimdalsvej Onsdag klokken 10.00 – torsdag klokken 22.07 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Blangslev Sneserevej Torsdag klokken 14.34-17.04 ATK – bestilt færdselskontrol 364 4 80 km/t 102 km/t -
Haslev Rødebrovej Torsdag klokken 7.37-9.10 ATK – bestilt færdselskontrol 86 7 50 km/t 66 km/t -
Karise Præstemarksvej, St. Spjellerup Torsdag klokken 10.22-13.30 ATK – bestilt færdselskontrol 230 10 60 km/t 81 km/t -
Næstved Præstø Landevej, Fårup, hvor der er vejarbejde Torsdag klokken 11.13-13.43 ATK 614 7 50 km/t 71 km/t Et klip
Præstø Næstvedvej Torsdag klokken 5.57-11.57 ATK 877 40 70 km/t 104 km/t Tre klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Korsør - Torsdag klokken 11.00-12.19 Syv trafikanter blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for narkokørsel og overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer
Nykøbing Gedser Landevej Torsdag klokken 16.20-17.45 Ingen sager
Rønnede Vordingborgvej Torsdag klokken 19.53-21.05 Tre køretøjer blev standset: to trafikanter blev sigtet for at køre alt for hurtigt i en 70 km/t-zone. Den ene blev målt til at køre 121 km/t, hvilket giver en betinget frakendelse. Der blev også afsløret en narkopåvirket bilist

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Lundby Vordingborgvej Torsdag klokken 12.22 62-årig mand fra Lundby Spirituskørsel
Næstved Rådmandshaven Torsdag klokken 19.38 27-årig mand fra Næstved Narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden
Rødbyhavn Indrejsefeltet Torsdag klokken 18.30 23-årig udenlandsk mand Narkokørsel
Rønnede Vordingborgvej Torsdag klokken 20.46 28-årig mand fra Stege Narkokørsel
Slagelse Bildsøvej Torsdag klokken 12.19 19-årig mand fra Slagelse Narkokørsel. Der blev fundet en klump hash på 1,2 gram og en enhåndsbetjent foldekniv, så den 19-årige blev også sigtet for overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi