Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Haslev - tirsdag den 13. juli

Profilbillede

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: 18-årig sigtet for hashsalg

Efter et tip – ikke mindst om utryghedsskabende handel med ulovlige stoffer - aflagde politiet mandag formiddag et besøg hos en 18-årig mand i en lejlighed i den sydlige del af Næstved. Det forlød, at den 18-årige solgte hash, og sammen med politihunden Speedy fandt politibetjentene da også 30 klumper hash på i alt 32,8 gram og et kontant beløb, som blev beslaglagt. Den 18-årige blev anholdt klokken 9.53 og sigtet for salg af ulovlige stoffer, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Under afhøringen indrømmede den 18-årige, at han i en kortere periode havde solgt hash. Han blev løsladt igen klokken 13.55.

 

NYKØBING: Høj musik – og amfetamin

Mandag klokken 12.45 fik politiet en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra en lejlighed på Solvej i Nykøbing. Da politiet lidt senere ankom til lejligheden, var lydniveauet dæmpet, men betjentene kontaktede beboeren, en 29-årig mand. I lejligheden lå der noget, der lignede euforiserende stoffer, og det viste sig at være en mindre portion amfetamin. Den 29-årige blev herefter sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

RØDBYHAVN: Bøde for ikke have passet med

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede mandag eftermiddag en norsk bil, der rullede af færgen i Rødbyhavn. Der var tre nordmænd og en enkelt dansker i bilen, men den danske mand, der er 17 år og med bopæl i Norge, havde ikke sit pas med. Når man rejser uden for Norden, skal man som dansk statsborger altid medbringe et gyldigt pas for at kunne legitimere sig – det er ikke tilstrækkeligt med hverken kørekort eller andre dokumenter. Den 17-årige fik en bøde på 1.000 kroner.

 

HASLEV: 64-årig kvinde sigtet for vold

En 64-årig kvinde fra Haslev blev mandag klokken 21.50 anholdt og sigtet for såkaldt kvalificeret vold. Kvinden havde kort forinden – af endnu uafklarede grunde – slået ud efter en 12-årig dreng med en ukrudtskniv i form af et segl. Det skete på Stengårdsvej i Haslev, og kvinden slog efterfølgende ud efter den 12-åriges mor og viftede med seglet. Et vidne overværede optrinet og forsøgte at berolige gemytterne, men det resulterede i, at han fik et overfladisk snit i en finger. Den 64-årige blev kørt til politistationen i Næstved, hvor hun blev afhørt, inden hun blev løsladt igen klokken 2.13.

 

FENSMARK: Knallerttjek ved skolen

Mandag aften kørte politiet patrulje i Fensmark, ikke mindst for at holde øje med evt. hurtiggående og ulovlige knallerter. Ved Holmegaardskolen traf betjentene seks unge knallertkørere, og efter at have konstateret, at knallerterne var i lovlig stand, fik betjentene en opbyggelig snak med de unge om at køre hensynsfuldt og ordentligt.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Bogø By Grønsundvej Hus Mandag klokken 5.30-14.45 En stationær pc af ukendt mærke og to bærbare pc'er af mærket Lenovo

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Korsør Motalavej Mandag klokken 12.00-13.00 Seks køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen
Slagelse Kierulffsvej Mandag klokken 14.10-15.33 Fem blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet, mens to havde så meget fart på, at de står til en betinget frakendelse
Vordingborg - Mandag klokken 20.00-21.30 Syv bilister standset og kontrolleret: Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Rødbyhavn Indrejsefeltet Tirsdag klokken 0.49 43-årig mand uden fast bopæl Narkokørsel og kørsel uden førerret

 

 

 

MUSIK TIL ULEMPE

 

I weekenden har politiet modtaget følgende anmeldelser om musik til ulempe:

 

Antal Påbud Bøder Beslaglæggelse
9 1 - -

 

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi