Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Haslev - fredag den 20. november

Profilbillede
Ninna Jalog

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

HASLEV: Gratistur med toget … blev dyr

Politiet blev torsdag morgen kaldt til stationen i Haslev, efter at en togfører i toget mod Haslev havde anmeldt, at der var en passager med, som ikke havde nogen billet, og som ikke kunne eller ville oplyse sin identitet. Da toget kort efter ankom til stationen, blev den pågældende anholdt klokken 7.49, da han stadig ikke med sikkerhed var identificeret. Den anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, og her blev det konstateret, at der var tale om en 48-årig udenlandsk mand. Han blev sigtet for at have tilsneget sig adgang uden at betale og står nu til en bøde på 500 kroner ud over kontrolafgiften til trafikselskabet.

Den 48-årige blev løsladt klokken 11.30, men klokken 18.28 blev politiet igen tilkaldt – denne gang til stationen i Maribo, hvor den 48-årige nu var nået til. Han var ikke i stand til at klare sig selv og virkede noget ude af balance, så han blev kørt til undersøgelse på sygehuset.

 

NYKØBING: Havde amfetamin, luftgeværer og kanonslag

Efter et tip kørte politiet torsdag til en adresse i Nykøbing, hvor der skulle være ulovlige stoffer. Politibetjentene fandt da også lidt under 50 gram amfetamin, en digitalvægt og nogle små poser på stedet, og beboeren – en 21-årig mand – blev anholdt klokken 12.00 og sigtet for salg af stoffer. Der blev også fundet to luftgeværer og 27 kanonslag i lejligheden, og den 21-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven og af straffelovens bestemmelser om skydevåben. Den 21-årige blev løsladt efter afhøring klokken 15.25.

 

VORDINGBORG: 58-årig kvinde sigtet for brandstiftelse

Torsdag klokken 16.04 fik brandvæsen og politi en anmeldelse om en brand i et hus på Nyraad Hovedgade i Nyraad uden for Vordingborg. Der var tændt ild i nogle aviser og blade på et sofabord, men den blev hurtigt slukket af et vidne. Beboeren på adressen, en 58-årig kvinde, var i huset, og hun blev anholdt klokken 16.39 og sigtet for brandstiftelse. Det overvejes i øjeblikket, om hun skal fremstilles i grundlovsforhør fredag.

 

KORSØR: Byttede plads: To sigtet for spritkørsel

Politiet fik torsdag klokken 21.46 en anmeldelse fra betalingsanlægget ved Storebælt om, at der holdt en bil i nødsporet umiddelbart inden anlægget. Da politiet ankom, fortalte vidner politibetjentene, at de to personer i bilen havde byttet plads. Nu sad der en 33-årig kvinde fra Kalundborg ved rattet, mens passageren – en 39-årig mand fra Herlev – var på passagersædet. En alkometertest afslørede, at de begge havde en promille, der var højere end det tilladte, og de blev derfor begge to anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den 39-årig mand var desuden frakendt kørekortet, og han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og da det var kvindens bil, blev hun sigtet for at have overladt den til en person, der ikke havde kørekort. De blev begge løsladt igen klokken 23.20, efter at der var taget et par blodprøver.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Karise Møllehusvej Hus Torsdag klokken 05.00 – 12.45 Værktøj
Skælskør Havnevej Hus Torsdag klokken 17.30 – 21.20 Make-up
Stubbekøbing Vestergade Lejlighed Torsdag klokken 01.00 – 05.45 Plante

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Haslev Moltkesvej Torsdag klokken 10.05 – 10.40 17 køretøjer standset og kontrolleret. Ingen sager
Rønnede Vordingborgvej Torsdag klokken 20.40 – 23.30 9 køretøjer standset. 7 sigtelser givet herunder 4 for at have kørt hurtigere end hastighedsbegrænsningen på 80 km/t 3 fik et klip og den 4. en betinget frakendelse, da føreren blev målt til at køre 135 km/t. Endvidere blev en sigtet for at køre uden førerret, en for narkokørsel og en for at køre på en ulovlig knallert, der med laser blev målt til at køre ikke mindre end 114 km/t.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Guldborg Storstrømsvej i Guldborg Torsdag klokken 5.57-12.00 ATK – bestilt færdselskontrol 423 10 50 km/t 80 km/t Tre klip
Haslev Ringstedvej Torsdag klokken 7.52-9.22 ATK – bestilt færdselskontrol 89 4 50 km/t 64 km/t -
Vordingborg Orevej Torsdag klokken 10.35-13.33 ATK – bestilt færdselskontrol 229 18 50 km/t 70 km/t Et kilip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Køgevej Torsdag klokken 22.09 26-årig mand fra Albertslund Narkokørsel
Slagelse Vestmotorvejen Torsdag klokken 21.46 33-årig kvinde fra Kalundborg og 39-årig mand fra Herlev Spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden
Sorø Nordmarksvej Fredag klokken 01.30 31-årig mand fra Sorø Narkokørsel
Tappernøje Hovedvejen Torsdag klokken 23.42 22-årig mand fra Hvidovre Narkokørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler