Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Haslev - tirsdag den 22. september

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Butikstyv med dvd-afspiller

I går klokken 11.15 spadserede en 47-årig mand fra Ringsted ud gennem kasselinjen i Bilka på Idagårdsvej i Slagelse uden at betale for en dvd-afspiller og et mobilcover. En ansat i varehuset opdagede det og fik stoppet den 47-årige. Politiet blev tilkaldt, og den 47-årige blev sigtet for butikstyveri

 

SLAGELSE: Mand tissede på legeplads

Politiet blev i går klokken 13.08 ringet op af en anmelder, som fortalte, at der på en legeplads på Garvergårdsvej i Slagelse lå en meget fuld mand og kastede op. Et par minutter senere kom politiet til stedet, hvor de kunne konstatere, at den fulde mand nu stod og tissede. Det drejer sig om en 32-årig mand fra Sorø, som blev bortvist med en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

 

NAKSKOV: Knallertkontrol

Politiet tjekkede i går mellem klokken 15 og 19.30 knallerter i Nakskov by. I alt blev 22 køretøjer standset, og af dem var der en knallertkører, som kørte i påvirket tilstand, tre knallerter manglede forsikring, to knallerter havde fejl og mangler, en knallertkører kørte uden styrthjelm, fem knallerter havde fået lavet ændringer, så de kunne køre hurtigere end de måtte, en fik konfiskeret sit køretøj og en bilist talte i håndholdt mobiltelefon. De blev alle sigtet efter færdselsloven.

 

SAKSKØBING: En alt for hurtig knallert

På Guldborgvej i Sakskøbing standsede politiet i går klokken 15 en 48-årig mand fra Stubbekøbing, da han kom kørende på knallert med temmelig meget fart på. Det viste sig da også, at knallerten kunne køre en del hurtigere end den måtte, og derfor blev den 48-årige sigtet efter færdselsloven, mens knallerten blev taget med til tekniske undersøgelser.

 

NYKØBING F.: Knallert med fart på

En 15-årig dreng kom i går klokken 14.48 kørende på knallert ad Kraghave Gaabensevej i Nykøbing F., da han blev standset af politiet. Knallerten havde fået lavet ændringer, så den kunne køre hurtigere end tilladt, og derfor fik den 15-årige en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

 

NÆSTVED: Stjal tøj for over 4.000 kroner

Mandag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra Næstved Storcenter, hvor personalet i en tøjbutik

tilbageholdt en mand, der havde stjålet to trøjer og to par bukser. Det var en 35-årig udenlandsk mand, der havde stjålet tøj for en værdi af 4.200 kroner. Han blev anholdt klokken 15.08 og sigtet for butikstyveri. Den 35-årige blev taget med til afhøring med tolk på politistationen i Næstved, og blev løsladt igen klokken 18.32, hvor han blev præsenteret for en bøde på 3.500 kroner.

 

STOKKEMARKE: Lige lovlig hurtig

I forbindelse med en almindelig patruljering lagde et par betjente fra færdselsafdelingen i går klokken 16.33 mærke til en 17-årig ung mand fra Stokkemarke, da han kom kørende med lige lovlig meget fart på ad Vestre Landevej i Stokkemarke. Og ganske rigtigt var knallerten ændret til at kunne køre hurtigere end tilladt. Den 17-årige blev sigtet efter færdselsloven.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Glumsø Birkelundsvej Hus Mandag klokken 10.30-16.00 Smykker
Rødby Søndergade Hus Søndag klokken 22.00 – mandag klokken 6.00 Bærbar pc af ukendt mærke og en taske

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Bråbyvej Mandag klokken 6.02-8.27 ATK 236 32 50 km/t 74 km/t Ni klip
Haslev Moltkesvej Mandag klokken 10.00-11.30 ATK 74 8 60 km/t 87 km/t To klip
Korsør Revvej Mandag klokken 15.16-17.00 ATK 96 0 - - -
Skælskør Norvejen Mandag klokken 6.47-9.45 ATK – bestilt færdselskontrol 875 15 60 km/t 78 km/t -
Slagelse Skælskør Landevej, Gerlev Mandag klokken 10.10-13.00 ATK 486 3 70 km/t 87 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Langebæk Gl. Vordingborgvej Mandag klokken 10.00-13.00 22 køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og for kørsel uden førerret
Maribo Møllevej, Hunseby Mandag klokken 154.40-16.10 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt påvirket knallertkører:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nakskov A.E. Hansensvej Mandag klokken 17.53 28-årig mand fra Nakskov Narkokørsel. Den knallert, den 28-årige kørte på, blev målt til at kunne køre noget hurtigere end tilladt, så han blev også sigtet for at køre på en ulovlig knallert

 

 

Flere artikler