Nyt fra Haslev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

LUNDBY: Sigtet for ulovligt arbejde

Politiets udlændingekontrolafdeling kontrollerede fredag formiddag en virksomhed mellem Næstved og Vordingborg, og her traf betjentene en 37-årige kvinde fra USA, som arbejdede på stedet. Imidlertid havde kvinden ingen arbejdstilladelse, så hun blev sigtet for ulovligt arbejde, hvilket er en overtrædelse af udlændingeloven. Hun står til en bøde på 6.000 kroner for overtrædelsen, og arbejdsgiveren blev samtidig sigtet for, at kvinden arbejdede på stedet uden den fornødne tilladelse.

 

RØNNEDE: Hastighedskontrol på Vordingborgvej

En patrulje fra færdselspolitiet var fredag mellem klokken 15.22 og 18.37 på Vordingborgvej for at følge trafikken og holde øje med, at hastighedsbegrænsningen blev overholdt. Det gjorde den så ikke helt: Otte blev sigtet for at køre alt for hurtigt. De syv står til et klip i kørekortet, mens den ottende får en betinget frakendelse af kørekortet for at have kørt 130 km/t, selv om den højst tilladte hastighed er 70 km/t. En blev sigtet for uberettiget brug af nummerplader på bilen og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring, en blev sigtet for fejl og mangler ved køretøjet, idet alle fire dæk stak ud over skærmkanterne og en blev sigtet for at køre uden den forreste nummerplade.

 

VORDINGBORG: Butikstyve i Netto

Fredag klokken 18.14 blev politiet kaldt til Netto på Bryggervangen i Vordingborg, hvor personalet tilbageholdt to udenlandske mænd, der havde stjålet varer. Det var en 27-årig og en 52-årig italiensk mand, der havde skjult forskellige dagligvarer under en pose og var gået gennem kassen uden at betale for varerne. Der var i alt stjålet for 488,15 kroner. De to mænd erkendte tyveriet og blev begge sigtet for butikstyveri.

 

NYKØBING: Opsyn med unge

På baggrund af tidligere anmeldelser om, at der ind imellem var noget uro i ventesalen på banegården i Nykøbing, var en politipatrulje fra lokalpolitiet forbi stedet fredag aften ved 20-tiden. Der var 10 unge i alderen 14-17 år på stedet, hvor der nu var relativt roligt. De unge fik at vide, at ventesalen ikke var en varmestue, og at de skulle finde et andet sted at opholde sig. Bagefter kørte betjentene forbi Evigheden på Nr. Boulevard, hvor der sad seks 14-15-årige piger og drenge ved et borde-/bænkesæt. To af drengene var fulde, og der var smadret en spiritusflaske. De blev bedt om at rydde op efter sig og i øvrigt tage hensyn til andre.

 

NYSTED: 36-årig sigtet for trusler

En 36-årig mand blev fredag klokken 23.38 anholdt og sigtet for trusler. Det skete, efter at han tidligere på aftenen havde været forbi sin tidligere kærestes bopæl i Nysted, hvor der var smadret en rude, og bagefter havde han truet ekskæresten med, at hun ville blive slået ihjel. Den 36-årige blev anholdt uden dramatik på sin adresse, og han blev taget med til politistationen i Nykøbing, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 3.08. Han er fortsat sigtet for trusler.

 

SLAGELSE: Overfaldet på gaden

Lørdag klokken 12.12 fik politiet en anmeldelse om, at en mand kort forinden umotiveret var blevet overfaldet i Bredahlsgade i Slagelse. Det var en 23-årig mand, og da han gik i Bredahlsgade, henvendte en anden mand sig til ham. Han virkede påvirket og mumlede nogle uklare spørgsmål, og da den 23-årige ikke kunne svare, gik han videre. Hans kasket blev dog revet af, og den anden gav ham adskilllige knytnæveslag i ansigtet. Det lykkedes den 23-årige at komme fri og tilkalde hjælp. Politiet anholdt klokken 12.25 en 28-årig mand fra lokalområdet, som svarede til det signalement, den 23-årige havde givet. Han blev sigtet for vold og taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 14.15.

 

FAXE: Kørte omkring med knive

Politiet fik lørdag klokken 21.36 en anmeldelse om, at en knallertkører havde knive med på sin knallerttur rundt i byen. Politiet fik kort efter kontakt med den pågældende. Det var en 19-årig mand fra Faxe, og et eftersyn af sadelrummet på hans knallert afslørede, at han havde fire knive med sig. Ingen af dem var lovlige, så han blev anholdt klokken 23.36 og sigtet for overtrædelse af knivloven. Han blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 1.32.

 

NAKSKOV: 16-årig varetægtsfængslet efter røveri

En 16-årig fyr fra Nakskov blev søndag fremstillet i grundlovsforhør og efterfølgende varetægtsfængslet frem til den 1. februar. Han er sigtet for et røveri mod en 15-årig dreng lørdag aften klokken 21.48. Her blev den 15-årige passet op af flere andre på Blegen og slået og sparket. Overfaldsmændene tog den 15-åriges ur og et mindre beløb i kontanter. Natten til søndag blev den 16-årige anholdt, og det samme gjorde en 17-årig fyr, og en 14-årig dreng. Den 17-årige og den 14-årige blev løsladt efter afhøring, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

NÆSTVED: Fuld i bil og uden kørekort

Lørdag klokken 23.00 standsede politiet en 27-årig mand fra Rønnede i Ramsherred i Næstved. En alkometertest viste, at den 27-årige havde en promille, der var over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Desuden virkede han også påvirket af stoffer og han havde ikke noget noget kørekort. De nummerplader, der sad på hans bil, var stjålet og afmeldt, og blev derfor inddraget, og han blev herefter sigtet for narkokørsel, for kørsel uden førerret, for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring og for tyveri af nummerplader.

 

KORSØR: Truede og sparkede døren i stykker

Politiet fik søndag klokken 1.25 en anmeldelse om, at ekskæreste netop havde været hos en 27-årig kvinde på Halsskovvej. Han havde sparket døren i stykker og truet hende, og på baggrund af signalementet fandt politiet umiddelbart efter frem til ham på banegården i Korsør. Det var en 39-årig mand fra Ringsted, som blev sigtet for hærværk og for trusler.

 

NÆSTVED: Spiritusbilist stak af efter solouheld

Søndag klokken 11.50 stak en 48-årig mand fra Nykøbing Falster af efter han i sin bil var kørt hen over en rundkørsel på Øverupvej og undervejs ramte nogle vejskilte. Lidt senere ringede manden selv til politiet for at fortælle, hvor han var. Manden blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

 

NYSTED: To anholdt efter indbrud

To mænd – en 27-årig fra Stubbekøbing og en 31-årig fra Kettinge – blev søndag klokken 15.10 anholdt. Det skete, efter at politiet var blevet tilkaldt til en ejendom på Vantore Strandvej i Nysted, hvor der var gået en tyverialarm i et sommerhus. Ejeren af stedet var ankommet til adresse, hvor han spærrede indkørslen med sin bil, og politiet fandt hurtigt frem til de to mænd, som i første omgang forsøgte at stikke af. De nåede dog kun ud på græsset, før de blev anholdt og sigtet for indbrud. Det er endnu ikke gjort op, om der er stjålet noget fra stedet, men de to anholdte blev afhørt på politistationen og løsladt igen søndag aften.

 

RØDBYHAVN: Havde skunk i bilen

I indrejsefeltet i Rødbyhavn mødte politiet søndag klokken 15.35 en 29-årig mand fra Valby. Han kørte med cannabis i blodet, viste en test, og desuden havde han 12 gram skunk gemt under førersædet, samt diverse værktøj velegnet til narkosalg. Han blev sigtet for narkokørsel og for narkosalg.

 

NÆSTVED: Meget fuld bilist fik beslaglagt sin bil

En 52-årig mand fra Vordingborg var meget beruset, da han søndag klokken 17.08 mødte politiet i bil på Vordingborg Landevej. En alkometertest viste en promille, der lå meget langt over 2,0, som er grænsen for, hvornår politiet skal beslaglægge køretøjet med henblik på konfiskation. Så det var det, der skete.

 

RØDBY: Havde hash i bilen og meget mere derhjemme

Ved en rutinekontrol på Sædingevej i Rødby standsede politiet søndag klokken 22.17 en lokal mand, der blev sigtet for narkokørsel efter en narkometertest. Den 50-årige mand forsøgte at skille sig af med en plade hash ved at tabe den og desuden fandt man i bilen et bat, en kniv og et knojern. Det fund afstedkom en ransagning på mandens bopæl, hvor der blev fundet en større mængde hash, skunk og amfetamin – foruden fire springknive, en økse, yderligere to knojern, 54 patroner, samt forskelligt værktøj velegnet til narkosalg. Manden blev derfor sigtet for narkokørsel, narkosalg og for overtrædelse af våbenloven.

 

VESTERBORG: Hjemmerøveri

En 52-årig mand og hans 59-årige samlever blev søndag klokken 20.30 udsat for et hjemmerøveri, da tre maskerede mænd trængte ind og krævede et stort pengebeløb fra parret. Efter en time forlod mændene huset igen med et beskedent pengebeløb. Efterforskningen førte til at en 55-årig mand fra Stubbekøbing og en 27-årig mand og en 21-årig mand – begge fra Serbien – blev anholdt. De tre fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing klokken 13.00, sigtet for røveri.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Haslev Grøndahlsvej Hus Fredag 00.56-01.11 Ukendt
Herlufmagle Lupinvænget Hus 15/1 15.30 – 16/1 09.00 Lampe, lysestage
Korsør Rødhøjvej Hus 15/1 13.00-18.00 Smykker
Korsør Rødhøjvej Hus 14/1-16/1 Smykker
Nykøbing Falster Nørre Boulevard Hus 14/1 11.55 Lampe
Nysted Vantore Strandvej Landejendom 16/1 14.48 Se omtale ovenfor
Næstved Gallemarksvej Lejlighed 15/1 06-21 Smykker, mobiltelefon
Næstved Mågevej Hus 13/1-14/1 Bil, Computer, høretelefoner
Næstved Tommerupvej Hus 16/1 2.36 Medicin, Dankort, mobiltelefon
Næstved Tommerupvej Hus 16/1 02.10 Kontanter, pung
Slagelse Agervænget Hus 16/1 11-18.10 Smykker
Sorø Brobyvej Landejendom 11/1-14/1 Ukendt
Stokkemarke Vestre Landevej Hus 17/12-14/1 Forskellig elektronik

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

By Vej Tidspunkt
       
Faxe Køgevej 09.00 2 klip for hastighed
Faxe Ladeplads Strandvejen 17-18.15 1 spirituskørsel på knallert
Haslev Moltkesvej 08.17 Bilist målt til 90 Km/t i 60 km/t-zone
Rønnede Vordingborgvej 15.22-18.37

10 biler standset – 13 sager

6 klip

1 betinget frakendelse 130 km/t i 70km/t zone

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Dr. Sells Vej 14/1 05.27-11.15 Bestilt ATK 403 44 50 72 6 klip
Eskildstrup Sydmotorvejen 15/1 8.32-14.00 ATK 1481 40 90 140 7 klip
Faxe Køgevej 16.44-19.30 ATK 157 37 60 88 6 klip
Guldborg Guldborgvej 16/1 08.09-14.00 ATK 267 24 50 89

1 betinget frakendelse

1 klip

Haslev Køgevej 16/1 14.15-16.15 ATK 177 34 50 85

1 betinget frakendelse

7 klip

Haslev Testrupvej 14/1 8.15-10.45 ATK 218 21 50 82 4 klip
Herlufmagle Spragelsevej 14/1 13.42-16.50 ATK 281 33 60 88 1 klip
Horslunde Bøgetvej 14/1 15.35-17.00 ATK 28 3 50 86 1 betinget frakendelse
Kalvehave Ny Vordingborgvej 14/1 10.53-13.53 ATK 475 31 50 70 1 klip
Karise Dalbyvej 16/1 16.49-19.30 ATK 113 16 80 114 1 klip
Karise Køgevej 15/1 14.17-16.17 ATK 230 31 50 69 4 klip
Kettinge Kettingevej 14/1 18.27-19.45 ATK 12 6 50 77 2 klip
Næstved Vordingborgvej 14/1 18.00-20.10 ATK 492 26 60 85 2 klip
Rønnede Vordingborgvej 14/1 11.24-13.42 ATK 323 36 70 108 3 klip
Slagelse Sdr. Ringgade 14/1 10.17-16.30 ATK 2470 3 60 73  
Stege Kostervej 14/1-10.14 ATK 332 12 60 87 2 klip

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Faxe Ladeplads Strandvejen 14/1 17.40 58-årig mand fra Faxe Ladeplads Spirituskørsel
Horslunde Nakskovvej 15/1 20.40 52-årig mand fra Horslunde Spirituskørsel
Nakskov Ved Dampmøllen 14/1 21.43 39-årig mand fra Nakskov Narkokørsel
Næstved Ramsherred 15/1 23.00 27-årig mand fra Rønnede

Narko- og spirituskørsel

Kørsel uden førerret eller forsikring i uindregistreret bil

Stjålne nummerplader

Næstved Vordingborg Landevej 16/1 17.08 52-årig mand fra Vordingborg

Sprituskørsel

Bil beslaglagt med henblik på konfiskation efter alkometertest viste promille væsentlig over 2,0

Rødby Sædingevej 16/1 22.17 50-årig mand fra Rødby

Narkokørsel

Lov om euforiserende stoffer – salg

Knivloven

Våbenloven – se omtale

Rødbyhavn Færgestationsvej 16/1 15.35 29-årig mand fra Valby Narkokørsel
Skælskør Østergade 15/1 01.50 30-årig mand fra Munke-Bjergby Narkokørsel
Slagelse Smedegade 15/1 20.40 28-årig mand fra Viby Sjælland

Narkokørsel

Kørsel uden førerret

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi