Kobbertyve, peberspray og en tårnhøj promille.

Profilbillede
dato

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Tyve stjal kobber fra tag

Ukendte gerningsmænd er på et tidspunkt fra fredag den 7. juli klokken 15.00 til mandag den 31. juli klokken 7.00 kravlet op på taget af nogle bygninger i Bredahlsgade. Her har de stjålet en større mængde kobberinddækning. Der er tale om mindst 80 meter, og tyvene har efterladt yderligere ca. 40 meter kobber på stedet sammen med noget værktøj. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket tyveriet eller som har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

   

FENSMARK: Slagsbrødre anholdt

Mandag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at to mænd var kommet op at diskutere på Holmegaardsvej i Fensmark. Da en politipatrulje ankom til stedet, så betjentene, at den ene greb fat i den anden, og der blev udvekslet nogle slag. De to mænd blev dog hurtigt skilt ad, og de blev begge kortvarigt anholdt klokken 16.01. Det var en 25-årig mand fra Fensmark og en 28-årig mand fra Næstved, og de blev begge to sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De står nu til en bøde på 3.000 kroner hver.

 

RØNNEDE: Udsat for vold af ekskæresten

En kvinde var sidst på eftermiddagen udsat for vold af sin ekskæreste. Efter et verbalt opgør på en adresse i Rønnede udviklede det sig til, at manden tog kvælertag på kvinden, men hun mistede dog ikke bevidstheden. Kvinden, der er 31-år, tilkaldte politiet, som senere på aftenen fandt frem til ekskæresten, en 26-årig mand fra Næstved. Han blev anholdt på sin bopæl klokken 20.38 og sigtet for vold. Efter en afhøring på politistationen blev den 26-årige løsladt igen klokken 21.24.

 

DIANALUND: To ulovlige knallerter

Færdselspolitiet var mandag aften gennem Dianalund på patrulje, og to knallertkørere, som kom kørende på Danasvej, blev standset klokken 18.35. Begge knallerter blev undersøgt, og taget med til kontrol på politistationen i Slagelse, hvor en test på et rullefelt viste, at de begge kunne køre noget hurtigere end tilladt. De to unge trafikanter – der var henholdsvis 15 og 16 år og fra Stenlille – blev sigtet for at køre på ulovlige knallerter.

 

NÆSTVED: Råbte efter buschauffør

Politiet blev mandag klokken 19.05 kaldt til Banegårdspladsen, hvor en kvinde optrådte meget udadreagerende og råbte op. Det viste sig at være en 49-årig kvinde fra Næstved, som på grund af en uoverensstemmelse med en buschauffør om billetten var blevet ganske ophidset og havde råbt op. Den 49-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at få ro på stedet blev hun anholdt klokken 19.28 og taget med til politistationen. Hun blev løsladt kort efter og står nu til en bøde på 1.500 kroner.

 

HOLME-OLSTRUP: Vanvidskørsel – bil beslaglagt

Mandag aften fik politiet en opringning fra et vidne, der havde lagt mærke til en bil, der kørte noget slingrende og ujævnt ad Landevejen ved Holme-Olstrup. Kort efter fik en politipatrulje kontakt til bilen og føreren af køretøjet, som viste sig at være en 44-årig kvinde fra Karise. Kvinden blev bedt om at puste i alkometeret, og resultatet viste, at der var en temmelig god grund til, at kvinden havde problemer med at holde bilen inden for stregerne på vejen. Promillen var nemlig så høj, at det falder under betegnelsen vanvidskørsel, og derfor blev kvinden anholdt og sigtet for spirituskørsel, og hendes bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation.  

 

NÆSTVED: Anholdt efter vold med peberspray

Politiet fik tirsdag nat en anmeldelse fra en beværtning i centrum af Næstved om, at flere gæster havde været udsat for peberspray i rygerummet. To 16-årige var tydeligvis eksponeret for pebersprayen, og vidneudsagn førte umiddelbart frem til anholdelsen af den 18-årig mand fra Næstved. Han blev sigtet for kvalificeret vold og blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved. Den 18-årige blev løsladt igen klokken 7.18.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Haslev Vordingborgvej Mandag kl. 10.00 – 11.00 Smykker, kontanter, iPad
Næstved Lindholmvej Søndag kl. 15.00 – mandag kl. 7.40 Smykker, jakke, figurer, playstation mv.
Rønnede Vordingborgvej Mandag kl. 10.00 – 12.50 Smykker
Slagelse Bildsøvej Mandag kl. 10.49 Vides endnu ikke
Slagelse Katrinevej Mandag kl. 10.00 – 13.00 Vides endnu ikke
Stege Rønnevænget Fredag 7/7 – mandag 31/7 Mastercard

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Teestrup Bygade Kl. 6.48 – 8.06 ATK – bestilt færdselskontrol 35 0 50 km/t - -
Slagelse Sdr. Ringgade Kl. 10.36 – 13.00 ATK 631 0 60 km/t - -
Slagelse Bildsøvej Kl. 13.58 – 16.15 ATK – bestilt færdselskontrol 220 0 60 km/t - -
Sorø Vestmotorvejen Kl. 11.10 – 13.30 ATK 3589 21 130 km/t - -
Vordingborg Orevej Kl. 16.35 – 19.35 ATK – bestilt færdselskontrol 301 13 50 km/t 64 km/t -
Vordingborg Københavnsvej Kl. 20.28 – 23.13 ATK – bestilt færdselskontrol 257 7 80 km/t 131 km/t 1 klip

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Dianalund Dr Sells Vej Kl. 18.00 – 20.10 En blev sigtet for at køre bil selv om han var frakendt førerretten. Det skete også for en anden – og han talte også i håndholdt mobiltelefon og havde ikke spændt sikkerhedsselen. Da det ikke var første gang han kørte uden gyldig førerret blev hans bil beslaglagt. To knallertkørere blev sigtet for at køre for hurtigt – de modtog begge en betinget frakendelse af førerretten til knallertkørsel. Desuden var der en sag om nedslidte dæk , en sag om støj, en sag om for brede hjul, en  sag om manglende sikkerhedssele
Karise Dalbyvej Kl. 13.00 – 16.30 Ni blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.
Tappernøje Flere steder Kl. 14.00 – 16.00 Tre blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Holme-Olstrup Landevejen Kl. 21.55 44-årig kvinde fra Karise Spirituskørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi