En varetægtsfængsling, et spark og en beslaglagt bil.

Profilbillede
dato

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

KRAFTIG BLÆST HEN OVER POLITIKREDSEN

Det seneste døgn har en kraftig blæst fejet hen over politikredsen. Det har givet en håndfuld anmeldelser om væltede træer og afrevne grene, men politiet har ikke hørt om færdselsuheld på grund af vejret. Der har været et par anmeldelser om mindre både, som har revet sig løs fra fortøjningerne, og derfor opfordrer politiet til, at man dobbelttjekker, at båden er sikkert fortøjet, at havemøblerne er sikret, og at trampolinen og andet løsøre ikke er på vej væk i blæsten.

 

NYKØBING: Banderelateret mand varetægtsfængslet

En 29-årig mand med relationer til bandemiljøet blev mandag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F. Han blev anholdt søndag eftermiddag klokken 16.39 på en adresse i Nykøbing F., hvor politiet bl.a. fandt en pistol med tilhørende ammunition. Derfor blev den 29-årige sigtet for ulovlig besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder. Han blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet frem til 4. september.

  • Vi ser meget alvorligt på denne form for kriminalitet med ulovlig våbenbesiddelse, der potentielt kan gøre alvorlig skade og skabe stor utryghed. Nu skal vi undersøge forholdene nærmere, og efterforskningen fortsætter herfra, siger politikommissær Morten Hoffmann.  

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre har politiet ikke yderligere oplysninger til sagen.

 

VEMMELEV: Kørte uden kørekort og fik bilen beslaglagt

Politiet standsede mandag klokken 10.37 en 20-årig mand uden fast bopæl, som kom kørende i Borgergade i Vemmelev. Den 20-årige havde imidlertid ikke noget kørekort, og derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret. Det var tredje gang, han blev sigtet for at køre uden kørekort, og den bil, han kørte i, blev derfor beslaglagt på stedet. Da politiet visiterede den 20-årige, fandt politibetjentene en peberspray, så der kom også en sigtelse for overtrædelse af våbenloven oveni.

 

SAKSKØBING: Sparkede politibetjent i hovedet

En 41-årig mand fra Nykøbing opholdt sig mandag formiddag på en adresse i Sakskøbing, hvor han imidlertid ikke havde noget at gøre. Han ville ikke forlade stedet frivilligt, og derfor blev politiet tilkaldt. Det fik den 41-årige til at optræde meget udadreagerende, og det lykkedes ham at sparke en politimand i hovedet. Herefter blev den 41-årige anholdt klokken 12.37 og sigtet for vold mod politiet. Han blev afhørt på politistationen i Nykøbing og løsladt igen klokken 14.45. Politibetjenten kom ikke alvorligt til skade og blev rutinemæssigt undersøgt på sygehuset.

 

SLAGELSE: Stjal cola og slik

Mandag klokken 14.00 fik politiet en anmeldelse fra en dagligvarebutik i Korsgade i Slagelse, hvor medarbejderne netop havde forsøgt at standse en kunde, som var gået gennem kassen med nogle varer uden at betale for dem. Det var blandt andet cola, brød, chips og slik, men kunden skubbede medarbejderne væk og forlod stedet. Politiet har registreret anmeldelsen som et røveri og hører gerne fra evt. vidner, som har oplysninger til sagen. Røveren beskrives som:

Mand, afrikansk af udseende, ca. 20-25 år og 185-190 cm høj. Han var kraftig af bygning, brun i huden og havde sort, kort hår og skæg. Han havde en tatovering under venstre øje og talte dansk uden accent. Røveren havde en rød trøje med lynlås, røde joggingbukser og hvide sko med hvid sål på, og så medbragte han en plasticpose fra Rema1000.

Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

 

SLAGELSE: Stjal fra genbrugsmarked

Alarmen gik, da en kunde mandag eftermiddag gik ud fra et genbrugsmarked på Japanvej i Slagelse. Personalet tilbageholdt kunden – en 21-årig kvinde fra Skælskør. Det viste sig, hun havde flere forskellige varer, som hun ikke havde betalt for, i sin taske, og politiet blev tilkaldt. Den 21-årige blev anholdt klokken 16.54 og taget med til politistationen i Slagelse til afhøring. Hun blev løsladt igen klokken 20.25.

 

 

 

Offerrådgivningen yder støtte til ofre, vidner og pårørende til ofre for kriminalitet og ulykke. I Danmark er der 12 lokale offerrådgivninger – én i hver politikreds. Hver af disse yder støtte telefonisk og ved fysisk møde.

Ring på tlf. 116 006 eller se Offerrådgivningens hjemmeside.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Korsør Havrevænget Mandag klokken 7.45-16.00 To ure af mærket Casio og Invicta samt udenlandsk valuta
Sorø Bakkehaven Mandag klokken 0.01-2.50 Smykker, betalingskort, kontanter og cigaretter
Sorø Skolevej Tirsdag klokken 0.58 Ikke umiddelbart stjålet noget
Vemmelev Enghavevej Mandag klokken 14.31 Smykker
Vemmelev Enghavevej Søndag klokken 13.50 – mandag klokken 14.08 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Lysholm Alle Mandag klokken 6.50-12.30 ATK 361 55 50 km/t 80 km/t Ni klip
Korsør Dyrehovedgårds Alle Mandag klokken 9.09-11.01 ATK – bestilt færdselskontrol 54 - - - -
Korsør Kjærsvej Mandag klokken 11.24-12.30 ATK – bestilt færdselskontrol 114 - - - -

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Maribo Østervang Tirsdag klokken 1.19 20-årig mand Narkokørsel
Næstved

Kvægtorvet og

Hvedevænget

Mandag klokken 21.10 og en gang til klokken 22.03 20-årig mand Narkokørsel. Den 20-årige havde første gang 0,6 gram hash på sig og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Sorø Vestmotorvejen Tirsdag klokken 0.21 63-årig mand Spirituskørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi