Døgnrapporten i Haslev: fredag den 10. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

VORDINGBORG: 22-årig sigtet for vold og trusler

En 76-årig mand havde påtalt overfor sin nabo i et lejlighedskompleks i Vordingborg, at han larmede. Det var naboen – en 22-årig mand – blevet så fortørnet over, at han havde truet med at slå den 76-årige ihjel, hvis han påtalte larmen igen. I går morges var larmen igen et problem, og denne gang blev den 22-årige så gal over påtalen, at han slog den 76-årige og skubbede ham, så han faldt ind i nogle hylder. Politiet blev tilkaldt og den 22-årige blev anholdt og sigtet for vold og trusler på livet.

 

VORDINGBORG: 24-årig måtte hvile ud i detentionen

I går klokken 11.29 fik politiet en anmeldelse om, at der gik en noget påvirket mand rundt på Drejerskovvej i Vordingborg, som ikke rigtig kunne tage vare på sig selv. Han havde svært ved at holde sig på fortovet og kom ind i mellem til at gå ud på kørebanen. En politipatrulje kørte til stedet og fandt frem til manden, der var 24 år og fra Sorø-området. Han blev taget med til detentionen i Næstved, hvor han hvilede ud til klokken ca. 20.

 

SLAGELSE: Uden førerret og med hash og kniv

I forbindelse med en almindelig patruljering standsede to betjente i går klokken 16.55 en bil, da den kom kørende ad Korsørvej i Slagelse. Det viste sig, at føreren, der er 25 år og fra Vemmelev, ikke havde førerret. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. På bagsædet sad en 32-årig mand fra Korsør, som havde hash og en ulovlig kniv på sig. Derfor blev han udstyret med en sigtelse efter lov om euforiserende stoffer og efter knivloven.

 

HASLEV: Brand i hus

Der opstod i går klokken 17.45 brand i et hus i Høsten Torp ved Haslev. Selv om slukningskøretøjerne var hurtigt fremme blev huset svært beskadiget af branden. Ingen kom heldigvis noget til, og politiets brandteknikere skal nu undersøge, hvad der kan have startet branden.

 

FENSMARK: Knallerter

Politiet fik i går klokken 19.16 en anmeldelse om, at der kørte en del knallerter rundt på Holmegaardsvej i Fensmark med al for høj fart. Politiet tog ud for at undersøge sagen, og her traf de en håndfuld unge, som betjentene noterede navnene på. De kørte dog ikke ulovligt på knallert.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Skovburren Hus 2/9 kl. 16 – 5/9 kl. 16 Tøj

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

By Vej Tidspunkt
       
Skælskør Flere steder Torsdag kl. 20 - 22 Seks køretøjer blev kontrolleret, og alt var i orden.
Toreby L. Saksøbingvej Torsdag kl. 17.05 – 18.35 Fire kørte så hurtigt at de står til et klip i kørekortet. Den hurtigste blev målt til 126 km/t, hvor 80 km/t er det tilladte.
Væggerløse Gedser Landevej Torsdag kl. 15.06 – 16.36 En blev målt til at køre 129 km/t mod de tilladte 70 km/t. Det udløser en betinget frakendelse af kørekortet. Desuden blev en knallertkører sigtet for at have ændret sin knallert så den kunne køre hurtigere end tilladt, for at køre uden styrthjelm, ikke at have forsikring og for ikke at have lys på knallerten.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Brohusvej Kl. 17.15 – 19.20 ATK – bestilt færdselskontrol 28 0 80 km/t - -
Nakskov Maribovej Kl. 17.56 – 21.43 ATK – bestilt færdselskontrol 238 54 50 km/t - 7 klip og 3 betingede frakendelser
Nykøbing F. Stubbekøbingvej Kl. 15.35 – 20.00 ATK – bestilt færdselskontrol 393 39 50 km/t 93 km/t 6 klip og en betinget frakendelse
Nyrup Nyrupvej Kl. 13.57 – 16.15 ATK – bestilt færdselskontrol 60 6 40 km/t 51 km/t -

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nykøbing F. Brovejen Fredag kl. 2.02 64-årig mand fra Toreby Spirituskørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi