Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Uddrag af døgnrapporterne fra weekenden 28.-30. juli

Profilbillede
dato

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: 19-årig taget to gange med hash

En 19-årig mand fra Næstved blev fredag sigtet to gange for at have ulovlige stoffer. Klokken 16.30 blev han truffet på Grønnegades Kaserne sammen med to andre, og politibetjentene så ham smide en genstand fra sig. Det var en lille pose med to klumper hash på to gram, som blev konfiskeret. Klokken 21.45 var den 19-årige igen i politiets søgelys, da han blev standset på Primulavej. Her havde han tre små poser med i alt 8,2 gram hash, som også blev konfiskeret. Han blev begge gange sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

FENSMARK: Sigtet for at stjæle tøj

Politiet fik fredag klokken 16.40 en anmeldelse fra en dagligvarebutik i Fensmark om, at personalet tilbageholdt en kvinde, som var mistænkt for butikstyveri. Det viste sig, at kvinden, der er 29 år og fra Vordingborg, havde taget tøj og andre varer og lagt dem i sin taske, og herefter var hun gået gennem kassen. Den 29-årige betalte kun for en enkelt skjorte og blev herefter tilbageholdt. Kvinden blev sigtet for butikstyveri.

 

SLAGELSE: 38-årig råbte efter folk på gaden

Politiet blev fredag eftermiddag kaldt til Jernbanegade i Slagelse, hvor en mand generede både trafikken og forbipasserende ved at råbe efter dem og gå på kørebanen. Det var en 38-årig mand fra byen, som blev anholdt klokken 17.48 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 38-årige blev hjulpet hjem til sin bopæl af politiet og løsladt.

 

MARIELYST: To sigtet for vold mod politiet

Efter en anmeldelse om noget tumult ved et diskotek på Marielyst Strandvej kørte en af de politipatruljer, der var i området, til stedet. To mænd virkede noget opfarende, og så snart politibetjentene steg ud af politibilen, greb en mand fat i kraven på den ene betjent og gav han et knytnæveslag i ansigtet, mens den anden mand skubbede til betjenten. Det førte til, at de to mænd blev anholdt klokken 0.55 og taget med til politistationen i Næstved. Her blev deres identitet fastlagt: der var tale om to 19-årige mænd fra Nykøbing. Den ene havde en foldekniv med et blad på 10 cm på sig, og den anden havde et knojern i lommen. De blev sigtet for vold mod politiet og for overtrædelse af våben- og knivloven, og de fik et forbud mod at komme på diskoteket fremover. De blev begge afhørt på politistationen og løsladt igen lørdag formiddag.

 

KARISE: Bøde for at vifte med langfingeren

Natten til lørdag var politiet gennem Karise, hvor der blandt andet blev gennemført et rutinemæssigt tilsyn på et værtshus. Om det var politiets blotte tilstedeværelse, der gjorde det, eller hvad årsagen var, vides ikke, men en 24-årig mand fra Hårlev gav politibetjentene fuckfingeren. Han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og står nu til en bøde på 1.500 kroner.

 

NÆSTVED:  26-årig sigtet for vold

Efter en fest på en adresse i Næstved anmeldte en 20-årig kvinde, som havde været med til festen, at hun var blevet overfaldet af værtinden, en 26-årig kvinde, som følge af nogle uoverensstemmelser om en tidligere kæreste. Den 20-årige havde fået nogle lussinger og spark, og hun blev kørt til undersøgelse på sygehuset i Næstved. Kort efter fik politiet kontakt med den 26-årige kvinde, som blev anholdt klokken 4.23 og sigtet for vold. Hun blev afhørt og løsladt igen klokken 5.00.

 

NÆSTVED: Flot GRØN – kun få anmeldelser

Lørdag trak GRØN flere end 20.000 mennesker til Næstved. Fokus lå helt klart på musikken og øllet, og dagen betegnes som relativt rolig, ikke mindst henset til de mange mennesker, der var samlet. Da politiets indsats sluttede sidst på aftenen var der registreret to sager om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og en voldssag: En 34-årig mand fra Farsø blev ved en indgangskontrol afsløret i at have fem joints og 1,5 gram amfetamin på sig og en 23-årig mand fra Søborg havde to små poser med 1,5 gram kokain på sig. Klokken 21.05 kom en 26-årig mand fra Slagelse op at toppes med en 38-årig mand fra Nykøbing, som fik en knytnæve i hovedet. Den 20-årige blev anholdt og sigtet for vold, og han blev taget med til politistationen til afhøring, men løsladt igen klokken 23.11.

 

NÆSTVED: Kørte uden kørekort – bilen blev beslaglagt

Lørdag klokken 12.10 standsede politiet en 31-årig mand fra Næstved, der kom kørende på Stenlængegårdsvej. Den 31-årige virkede påvirket og blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da han var frakendt kørekortet, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Den 31-årige var flere gange tidligere blevet sigtet for at køre uden kørekort, og derfor blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

 

HASLEV: 14-årig fik sin knallert sendt til teknisk undersøgelse

En politipatrulje var lørdag eftermiddag i Haslev, og på Stationsstien så politibetjentene, at en knallertkører fik vældig travlt med at køre i den modsatte retning af politiet. Kort efter vendte han dog tilbage og blev standset på stedet. Det var en kun 14-årig dreng, der var ude at lufte sin knallert, som ikke var indregistreret, og da han godt vidste, han ikke var gammel nok til at køre knallert, havde ikke stor lyst til at tale med betjentene. Den 14-åriges far blev tilkaldt og orienteret om sagen, og knallerten blev taget med til teknisk undersøgelse for konstruktive ændringer.

 

NÆSTVED: Færdselsuheld i stjålet bil

Lørdag klokken 23.43 fik politiet en anmeldelse om, at en tyv havde stjålet et sæt bilnøgler fra en adresse i Næstved og var stukket af i bilen. Bilejeren kunne på en app følge bilen og fortalte politiet, at den nu holdt stille på Vestre Ringved ved Slagelsevej. Her fandt politiet frem til bilen og en 26-årig mand fra Slagelse, som var fører. Bilen havde skader foran, som stammede fra et færdselsuheld, der var sket klokken 23.55 på Holmegaardsvej i Holme-Olstrup, og hvor en anden bil var blevet ramt og kørte i grøften. Føreren af den stjålne bil stak af fra uheldt af uden at give sig til kende. Politiet anholdt den 26-årige mand klokken 0.14. Han blev sigtet for biltyveriet, og da han var påvirket af alkohol – og i øvrigt ikke havde noget kørekort – blev han også sigtet for spirituskørsel og for kørsel i frakendelsestiden.

 

NÆSTVED: To sigtet efter restaurationsloven

To mænd blev natten til søndag sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Det skete, efter at der havde været noget tumult og skubberi ved et værtshus i Grønnegade, hvor en 28-årig mand fra Næstved var blevet skubbet omkuld af to mænd, så han fik en flænge i panden. De to mænd – en 21-årig og en 25-årig, begge fra Næstved – blev sigtet for overtrædelsen, og de fik begge et forbud mod at komme på værtshuset fremover.

 

NÆSTVED: Opførte sig upassende

Søndag morgen fik politiet flere anmeldelser fra borgere, der ved 8.15-tiden havde set en mand opføre sig noget upassende ved banegården i Næstved. Manden, der virkede temmelig påvirket af alkohol, havde revet en væg-lampe ud for en forretning ned, og gik helt tæt på folk, som ventede på bussen, mens han råbte og spyttede efter dem. På et tidspunkt hev han også sin penis frem og viftede med den foran de ventende borgere. Kort efter var en politipatrulje på stedet, og betjentene fik fat i manden, der er 59 år og fra byen. Han blev anholdt og sigtet efter ordenbekendtgørelsen og for blufærdighedskrænkelse. Han blev taget med til detentionen, hvor han fik hvilet ud nogle timer, til han om eftermiddagen blev lukket ud igen.   

 

SLAGELSE: Mand sigtet for vold mod kvinde

I går formiddags blev en kvinde udsat for vold af en mand på en adresse i Slagelse. Manden havde i forbindelse med nogle uoverensstemmelser taget halsgreb på kvinden og truet hende. Politiet blev tilkaldt og klokken 12.15 blev en 31-årig mand anholdt og sigtet for vold og trusler på livet.

NÆSTVED: Solgte ulovlige stoffer

Søndag eftermiddag tjekkede politiet en 21-årig mand uden fast bopæl, som var på banegården i Næstved. Politiet fandt et større kontantbeløb og fire små poser med i alt 2,6 gram kokain på den 21-årige, som blev anholdt klokken 17.37 og sigtet for salg af stoffer. Hans telefon blev også beslaglagt og skal undersøges nærmere. Den sigtede blev løsladt igen efter afhøring.

 

 

INDBRUD

Politiet har i weekenden modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Fuglebjerg Næstved Landevej Lørdag kl. 12.00 – søndag kl. 18.00 Sofa, lampe, stole, motorsav, kamera og kikkert.
Glumsø Nøddevej Lørdag kl. 7.45 Intet
Holeby Alsøvej Lørdag 1/7 – 29/7 Kasser med garn mv.
Nykøbing F Lermosevej Søndag kl. 12.00 – fredag kl. 1.30 Vides endnu ikke
Næstved Sterkelsvej Fredag kl. 5.30 – 19.00 Opvaskemaskine, ovn, kogeplade og udendørslampe.
Næstved Sneppevej Søndag kl. 9.00 – 17.15 Vides endnu ikke
Næstved Svendborgvej Lørdag kl. 12.00 – 12.10 Pung og iPhone
Næstved Præstøvej Søndag 23/7 – 25/7 iPad, radio, drone og nøgler
Præstø Ambæk Mark Torsdag kl. 7.15 – 13.00 Smykker
Rødby Nebbelundevej Fredag kl. 18.00 – lørdag kl. 17.00 Fladskærm, pc mv.
Sakskøbing Nykøbingvej Søndag kl. 16.30 – 20.30 Umiddelbart intet
Slagelse Katrinevej Torsdag kl. 16.20 – søndag kl. 16.30 Vides endnu ikke
Slagelse Herrestræde Lørdag kl. 8.40 Taske
Stubbekøbing Vestergade Torsdag kl. 23.30 – 5.30 Tøj

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i weekenden haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt km/t Hurtigste km/t Klip
Eskilstrup Sydmotorvejen Fredag kl. 19.02 – 01.00 ATK 1326 83 90 179 17 klip og en betinget frakendelse
Harpelunde Spodsbjergvej Søndag kl. 13.58 – 16.18 ATK 166 2 90 110 -
Haslev Moltkesvej Fredag kl. 16.52 – 19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 97 12 50 69 1 klip
Horbelev Grønsundsvej Søndag kl. 14.35 – 20.00 ATK – bestilt færdselskontrol 225 2 50 61 -
Idestrup Sildestrup Øvej Lørdag kl. 17.14 – 23.00 ATK 257 19 50 99 4 klip og en betinget frakendelse
Maribo Vestre Landevej Søndag kl. 16.32 – 18.21 ATK – bestilt færdselskontrol 350 1 80 94 -
Maribo CE Christiansens Vej Søndag kl. 19.03 – 22.30 ATK – bestilt færdselskontrol 134 11 50 78 4 klip
Nakskov Perlestikkergade Lørdag kl. 18.33 – 19.33 ATK 87 0 50 - -
Nakskov Tårsvej Lørdag kl. 20.20 – 21.30 ATK – bestilt færdselskontrol 54 0 50 - -
Næstved Sneserevej Fredag kl. 5.26 – 7.56 ATK – bestilt færdselskontrol 198 9 80 105 -
Næstved Vordingborgvej Fredag kl. 8.38 – 11.08 ATK 467 9 70 85 -
Rødby Sydmotorvejen Lørdag kl. 22.42 – 23.59 ATK 104 6 110 135 -
Rødby Sydmotorvejen Søndag kl. 0.00 – 1.00 ATK 46 3 110 139 -
Rødby Sydmotorvejen Søndag kl. 18.26 – 19.14 ATK 111 9 110 142 -
Rødby Sydmotorvejen Søndag kl. 19.27 – 20.17 ATK 104 5 110 141 -
Rønnede Højgårdsvej Fredag kl. 13.50 – 15.50 ATK – bestilt færdselskontrol 25 1 50 62 -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Næstved, Vordingborg, Nykøbing F. og Sydmotorvejen Flere steder Fredag kl. 16.00 – 20.00 En blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, to blev sigtet for at køre på el-løbehjul uden cykelhjelm, en blev sigtet for at dreje til venstre, hvor det var forbudt, en blev sigtet for at køre så hurtigt over Farø-broen, at han står til et klip i kørekortet, og en blev sigtet for ikke at have sikkerhedssele på.
Vordingborg Flere steder Fredag kl. 16.00 – 17.30 En blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert, der kunne køre væsentligt hurtigere, end tilladt. Desuden blev en traktorfører sigtet for ikke at have korrekt afmærkning af sit køretøj.
Vordingborg Flere steder Lørdag kl. 0.35 – 1.10 Førerne af flere biler og knallerter blev standset og kontrolleret for spirituskørsel – alle havde tingene i orden.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I weekenden har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Munke-Bjergby Munke-Bjergbyvej Lørdag kl. 0.12 38-årig kvinde fra Munke-Bjergby Spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand
Munke-Bjergby Kalundborgvej Mandag kl. 0.26 24-årig mand fra Fuglebjerg Kørsel i påvirket tilstand
Nakskov Maribovej Fredag kl. 14.19 67-årig mand fra Nakskov Spirituskørsel
Nakskov Torpe Sidevej Søndag kl. 3.50 25-årig mand fra Nakskov Kørsel i påvirket tilstand
Nykøbing F. Gaabensevej Søndag kl. 3.01 45-årig mand fra Nykøbing F. Spirituskørsel
Næstved Vestre Ringvej Søndag kl. 0.13 26-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel
Næstved Ringstedgade Lørdag kl. 10.08 42-årig mand fra Næstved Kørsel i påvirket tilstand
Næstved Stenlængegårdsvej Lørdag kl. 12.10 31-årig mand fra Næstved Kørsel i påvirket tilstand
Næstved Teatergade Mandag kl. 3.34 20-årig mand fra Næstved Kørsel i påvirket tilstand
Rødby Færgestationsvej Lørdag kl. 22.45 48-årig mand fra Sverige Kørsel i påvirket tilstand
Slagelse Smedegade Lørdag kl. 0.48 21-årig mand fra Regstrup Kørsel i påvirket tilstand
Sorø Kalundborgvej Mandag kl. 0.26 24-årig mand fra Fuglebjerg Kørsel i påvirket tilstand

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi