Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Haslev - fredag den 13. november

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

RØDBY: Varebil med overlæs

I går klokken 10.45 standsede politiets udlændingekontrolsektion en varebil, da den kom kørende i indrejsefeltet ved Rødbyhavn. Det viste sig, at den vejede noget mere, end den måtte. Faktisk havde den et overlæs på hele 39%, hvilket udløser en bøde på 15.000 kr. Det skal man måske lige have i tankerne, inden man fylder bilen alt for godt op med varer. En 23-årig udenlandsk kvinde blev sigtet efter færdselsloven.

 

VORDINGBORG: Mand mindet om mundbindsregler

Politiet blev i går eftermiddags ringet op af en forretningsdrivende fra Vordingborg, som havde nogle udfordringer med at få en kunde til at forstå, at det var nødvendigt, at han bar mundbind, hvis han ville ind i forretningen. Kunden blev ved med at troppe op i butikken uden mundbind. Derfor tog politiet kontakt til manden, som nu forstod sagens alvor og lovede, at han nok skulle udstyre sig med mundbind, næste gang han ville ind i butikken.

 

SLAGELSE: To mænd anholdt for adskillige bedragerier mod ældre borgere

Torsdag eftermiddag anholdt og sigtede politiet to mænd for flere bedragerier, hvor de mistænkes for at have ringet til ældre borgere i Slagelse og omegn og udgivet sig for at være fra bl.a. banken eller Nets og derigennem franarre de ældre borgere deres kreditkort og pinkode under påskud af, at der var problemer med den ældres kreditkort. Sydsjælland og Lolland-Falster Politi har den seneste tid modtaget flere anmeldelser fra borgere, der er blevet franarret deres kreditkort og personlige oplysninger af personer, som udgav sig for at være fra bl.a. banken eller Nets. På baggrund af anmeldelserne, blev der iværksat en intens efterforskning, som torsdag eftermiddag førte til, at politiet kunne anholde to mænd på hhv. 34 og 41 år, der begge er fra Slagelse. De sigtes for at have ringet og udgivet sig for at være fra de ældres bank eller Nets. Med den fremgangsmåde har de franarret adskillige ældre borgere deres kreditkort og personlige oplysninger, som de efterfølgende har benyttet til at hæve penge. I forbindelse med gårsdagens anholdelser, har politiet ransaget flere adresser i Slagelse. De to mænd fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved i dag.

 

BRAND: Brand på gård

Der opstod i går brand i en trelænget gård i Holeby. Branden var så kraftig, at to af længerne nedbrændte, men heldigvis kom ingen til skade ved branden, der nu bliver undersøgt nærmere af politiets brandteknikere.

 

HASLEV: 21-årig sigtet for ulovligt arbejde

I nat klokken 02.30 standsede en politipatrulje en bil, da den kom kørende på Køgevej i Haslev. I bilen sad en 21-årig udenlandsk mand, som var ved at dele pakker og aviser ud. Det viste sig imidlertid, at han ikke havde arbejdstilladelse, og derfor blev han anholdt og sigtet efter udlændingeloven for ulovligt arbejde.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Horbelev Halsskovvej Hus Søndag klokken 23.00 – Torsdag klokken 21.00 Lænestol, lampe og et armbåndsur
Nysted Våsenvej Hus Torsdag klokken 06.15 – 19.30 Racercykel, samt racercykelstel og et kamera
Stubbekøbing Frihedsvej Hus Tirsdag klokken 11.30 – Torsdag klokken 09.00 Et kamera med tilbehør
Stubbekøbing Orevj Hus Onsdag klokken 16.00 – torsdag klokken 17.01 Kontanter og smykker

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

Torsdag har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Nykøbing F Gaabensevej Torsdag klokken 11.30 – 13.15 MÅLRETET FÆRDSELSKONTROL – UOPMÆRKSOMHED: 12 biler blev standset og kontrolleret – Ingen sager
Næstved Kyse Bygade Torsdag klokken 08.00 – 10.00 MÅLRETTET FÆRDSESELKONTROL MED MOTORSTYRELSEN: 5 deltagende polititjenestemænd og 4 medarbejdere fra Motorstyrelsen. 14 sager i alt. 2 afgiftssager, 1 kørsel i frakendelsestiden, 9 manglende cvr/firmanavn, 1 restance til SKAT betalt på stedet, et udenlandsk køretøj til observation hos Motorstyrelsen.
Slagelse Idagårdsvej Torsdag klokken 10.30 – 12.00 MÅLRETTET FÆRDSELSKONTROL MED MOTORSTYRELSEN: 5 deltagende polititjenestemænd og 4 medarbejdere fra Motorstyrelsen. 3 sager ialt vedr. benyttelse af mandskabsvogne.
Slagelse Holbækvej Torsdag klokken 14.15 – 15.30 Fokus på hastighed, 3 sager. 2 klipforseelser, 1 betinget frakendelse, der udløste et kørselsforbud. Hurtigste 136 km/t.
Slagelse Slagelse Landevej Torsdag klokken 17.30 – 18.00 MÅLRETTET FÆRDSELSKONTROL: Fokus på hastighed, 1 klipforseelse til 124 km/t.
Slagelse Smedegade Torsdag klokken 13.15 – 14.00 5 sigtet for at foretage ulovligt venstresving fra Parkvej via Smedegade.
Slagelse Ukendt Torsdag klokken 14.30 – 17.00 MÅLRETTET FÆRDSELSKONTROL: 3 politi i 2 civile patruljevogne foretog i tidsrummet målrettet færdselskontrol i Slagelse kommune. 14 køretøjer kontrolleret. 1 gik over for rødt lys som fodgænger, 1 kørte bil uden kørekort, 1 overtrådte spærrelinjer i forbindelse med U-vending og 1 kørte bil uden lys indenfor lygtetændingstiden. 4 overtrædelser af færdselsloven i alt.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Bråbyvej Torsdag klokken 14.29 – 15.30 ATK 152 0 50 km/t - 0
Karise Stevnsvej Torsdag klokken 16.29 – 19.30 ATK 242 48 70 km/t 126 km/t 10 klip
Maribo Krårup Møllevej Torsdag klokken 06.08 – 12.00 ATK – bestilt færdselskontrol 176 40 60 km/t 104 km/t 5 klip, 3 betingede frakendelser
Slagelse Søndermarksvej Torsdag klokken 18.15 – 19.15 Laser – bestilt færdselskontrol 50 - 50 km/t 78 km/t 4 klip
Slagelse Smedegade Torsdag klokken 16.00 – 17.00 Laser – bestilt færdselskontrol 100 - - - 0

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler