Baseballbat, brand og butikstyv.

Profilbillede
dato

Haslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VORDINGBORG: Indsats mod social dumping

I tirsdags aflagde politiets udlændingekontrolafdeling sammen med Skattestyrelsen kontrolbesøg to steder i Vordingborg og et sted i Borre. Det var restauranter, der blev besøgt, og formålet var at kontrollere, om de tilstedeværende medarbejdere havde de nødvendige papirer for at måtte arbejde i Danmark. Ingen af kontrolbesøgene gav anledning til påtaler eller sigtelser.

 

KORSØR: Anholdt efter vold med baseballbat

En 27-årig mand fra Korsør blev onsdag klokken 10.12 anholdt af politiet på sin bopæl. Han er sigtet for at have begået kvalificeret vold mod en 15-årig dreng tirsdag eftermiddag, hvor den 15-årige opholdt sig i et cykelskur ved Baggesenskolen. Den 27-årige kom hen imod ham og gav ham flere knytnæveslag i ansigtet og et slag i ryggen med et baseballbat, tilsyneladende på baggrund af en tidligere uoverensstemmelse. Den 15-årige blev undersøgt på sygehuset for sine knubs, og onsdag, efter at den 15-årige var blevet afhørt af politiet, fandt politiet frem til den 27-årige. Det overvejes i øjeblikket, om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør i retten.

 

FAXE: 39-årig kvinde varetægtsfængslet efter brand

En 39-årig kvinde blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør og efterfølgende varetægtsfængslet. Hun blev anholdt klokken 7.27 i forbindelse med en brand på et bosted på Præstøvej i Faxe. Der var udbrudt brand i et værelse, og den bredte sig til en stor del af huset, så beboerne måtte evakueres og genhuses. På baggrund af vidneforklaringer blev den 39-årige anholdt og sigtet for brandstiftelse: Hun er varetægtsfængslet frem til den 16. august.

 

VORDINGBORG: Butikstyv anholdt

Politiet anholdt onsdag klokken 18.35 en 21-årig udenlandsk mand, som var blevet tilbageholdt i en dagligvarebutik på Ugledigevej uden for Vordingborg. Personalet i forretningen havde bemærket, at den 21-årige havde taget forskellige varer til en samlet værdi af 689 kroner uden at betale for dem, og da han blev afsløret, forsøgte han at løbe fra stedet. Det slap han ikke afsted med. Den 21-årige blev sigtet for butikstyveri og afhørt på politistationen i Vordingborg ved hjælp af en tolk. Han betalte en bøde og et bidrag til Offerfonden og blev løsladt igen klokken 21.00.

 

 

 

Offerrådgivningen yder støtte til ofre, vidner og pårørende til ofre for kriminalitet og ulykke. I Danmark er der 12 lokale offerrådgivninger – én i hver politikreds. Hver af disse yder støtte telefonisk og ved fysisk møde.

Ring på tlf. 116 006 eller se Offerrådgivningens hjemmeside.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Nørre Alslev Havnegade, Orehoved Onsdag klokken 12.15-16.30 Spillekonsoller, to standerlamper, en lænestol og julepynt
Sorø Frejasvej Onsdag klokken 11.30-12.00 Smykker

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Københavnsvej Onsdag klokken 6.24-8.04 ATK – bestilt færdselskontrol 278 10 50 km/t 74 km/t Et klip
Karise Dalbyvej Onsdag klokken 9.13-12.00 ATK – bestilt færdselskontrol 187 6 80 km/t 106 km/t -
Skælskør Sorøvej Onsdag klokken 14.21-18.46 ATK 394 62 50 km/t 91 km/t 13 klip og en betinget frakendelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Faxe Ladeplads Hovedgaden Onsdag klokken 18.30-19.00 Syv køretøjer blev kontrolleret: En bilist blev sigtet for at køre uden at have spændt sikkerhedsselen, og der blev afsløret en spritbilist
Næstved Parkvej Onsdag klokken 20.00-22.00 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt spritbilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Faxe Ladeplads Havnevej Onsdag klokken 19.06 18-årig mand Spirituskørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi