Begivenheder i Haslev: Fra Pårørendegrupper til Jens Lysdal Koncert

dato

Oplev en spændende uge i Haslev med arrangementer der spænder fra støttende pårørendegrupper til musikalske oplevelser med Jens Lysdal. Find ud af, hvad der ligger på programmet den kommende uge.

Haslev byder på en varieret uge med alt fra meningsfulde sammenkomster for pårørende til en elegant restaurantoplevelse og kreative workshops. Ugen kulminerer med en livekoncert af Jens Lysdal, som tager publikum med på en musikalsk rejse. Se nærmere på, hvilke arrangementer der passer til din kalender.

Pårørendegruppemøde i Kultunariet

Mød op til det første møde i vores nye pårørendegruppe på Kultunariet. Her kan du dele erfaringer med andre i samme situation, få indsigt i psykisk sygdom og deltage i et trygt fællesskab. Samtalegruppen ledes af psykoterapeut Irene Andersson, og møderne er støttet af Fakse kommune.

Tidspunkt: Mandag 21. oktober 2024, kl. 19:00
Sted: Kultunariet, Haslev Gl. Seminarium, Søndergade 12a, 4690 Haslev
Målgruppe: Alle

Historisk Oplevelse på Villa Gallina

Besøg en af Danmarks smukkest beliggende restauranter, Villa Gallina, også kendt som "Hønsehuset". Deltag i fortællingen om ejernes liv med stedet, og nyd en let forplejning med drikkevarer. Restauranten har en rig historie og byder på en særlig oplevelse i naturskønne omgivelser.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024, kl. 16:00
Sted: Villa Gallina, Villa Gallinavej 3, 4690 Haslev
Målgruppe: Alle

Åbent Makerspace på Haslev Bibliotek

Kig forbi teknologiværkstedet på Haslev Bibliotek. Oplev en kreativ aften med adgang til 3D-print og laserskæring. Der er intet krav om forhåndsviden, så du kan blot medbringe din nysgerrighed. Bemærk, der vil være en udgift for materialer og print. Aftenen er fortrinsvis for voksne, men større børn er også velkomne.

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober 2024, kl. 18:00
Sted: Haslev Bibliotek & Borgerservice, Jernbanegade 62, 4690 Haslev
Målgruppe: Voksne

Jens Lysdal Live på B&W Live

Oplev den anerkendte musiker Jens Lysdal, når han træder op på scenen i Haslev med sit album "PARADIS TIL LÅNS". Koncerten lover en aften fyldt med musikalsk diversitet, nærvær og humor. Kom og nyd melodiske indslag, der spænder fra jazz til pop, i en siddende koncertoplevelse.

Tidspunkt: Torsdag 24. oktober 2024, kl. 20:00
Sted: B&W Live, Jernbanegade 50, 4690 Haslev
Entré: 150 kr
Målgruppe: Alle



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut